Leállt A Facebook, Ojbyps3dl8nrpm

Leállt a Facebook. 1 day agoDélután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van.


9cwubih4jqptsm

Reagált a Facebook Tetszett a cikk.

Leállt a Facebook. A Down Detector adatai szerint a probléma fél hat. A leállás nem sokkal fél hat után kezdődött legalábbis a Downdetector nevű oldal szerint azóta pedig a világ számos pontjáról Európából Észak- és Dél-Amerikából illetve Ázsiából is sorra jelentik a felhasználók hogy az oldal leállt. Délután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van.

Csütörtök késő este leállt a Facebook egyáltalán nem elérhető az oldal. A közösségi oldal annak két üzenetküldője és képmegosztója sem működik. Su Cocco o Sabegia Amuleto contro il malocchio.

Leállt a Facebook az Messenger és az Instagram is. Egy órája nem működik a Facebook és az Intagramm de más internetoldalakkal is komoly gond van. 1 day agoAz egész világon leállt a Facebook.

1 day agoLeállt a Facebook az Instagram és a Messenger is frissítve. 2331 hvghu Tech Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is frissítve Csütörtök éjjel nagyjából fél órával éjfél előtt hiba ütötte fel a fejét a Facebook-birodalom szolgáltatásaiban. Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is.

Vous trouvez du prêt a porter des foulards des produits cosmétiques bijouteries. 182 likes 3 talking about this. Három nap alatt 63 új fertőzöttet azonosítottak Baranya megyében.

A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új tartalmakat. írta Kassay Tamás 20211004. A hiba oka egyelőre ismeretlen.

A Facebook Twitteren reagált a leállásra. 1 day agoHétfő délután leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is. A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér írja a hvghu.

Clary who defended Kelly in a 2019 interview sat down once again with CBS Mornings co-host Gayle King to detail some of the abuse in the relationship and how she got out of it. Sajtóhírek szerint a Whatsapp sem működik továbbá olvasóink azt jelezték hogy nem tudnak belépni az Instagramra. 1 day agoNemcsak a Facebook a fél internet leállt.

Lella Ouardanine Al Munastir Tunisia. Az oldal egy ideje nem működik ahogyan az Instagram a Messenger és WhatsApp sem. Mostanra több mint 80 ezren jelezték hogy nem érik el a közösségi oldalt.

1 day agoLeállt a Facebook. Amint kiderül valami frissítjük a cikket. 0123 Szlovákiában és Magyarországon is leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp is.

A világ jelentős részén egyszerre dőltek be a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp alkalmazások hétfőn közép-európai idő szerint nem sokkal délután hat óra körül. 1 day agoLeállt a Facebook Messenger Instagram az utazós oldalak mellett a kisebb lapokra sem érkeznek felhasználók by Kassay Tamás 20211004. LELLA est une boutique destinée a vous chère Madame et Mademoiselle.

A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér. Nagy volt a riadalom szivárgott a gáz egy kertvárosi parkolóban. 1 day agoLeállt a Facebook és a kapcsolódó alkalmazások a világ jelentős részén.

96525 likes 135 talking about this 116 were here. A probléma nagy való. 1439 likes 1 talking about this.

1 day agoTeljesen leállt a Facebook illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal is. 1 day agoLeállt a Facebook. Egyelőre nem tudni mi okozta a leállást.

Továbbá a Messenger az Instagram és a Whatsapp is. Facebook gives people the power to. A Downdetector jelentése szerint a Facebook az Instagramm és a Google mellett a Digi a Telekom a Telenor a.

A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Nem működik az Instagram és a Messenger sem. Link a vágólapra másolva.

A Facebook Twitteren reagált a leállásra. Facebook facebook messenger sound facebook not working whatsapp facebook leállás facebook leállás 2021 facebook leallt facebook hiba ma Nem működik a. View the profiles of people named Lella Lella.

Magyarországon hétfőn 17. Teljesen leállt a Facebook illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal is. A tech-óriás esetében korábban is előfordult már hogy bizonyos régiókban leállt az oldal.

A leállás nem sokkal fél hat után kezdődött legalábbis a Downdetector nevű oldal szerint azóta pedig a világ számos pontjáról Európából Észak- és Dél-Amerikából illetve Ázsiából is sorra jelentik a felhasználók hogy az oldal leállt. Indul a fűtési szezon Pécsen. Whatsapp mesenger facebook leállt Nem működik a Facebook az Instagram és a Messenger de még a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás sem.

15 perc alatt sikerült elhárítani. Vége az otthoni fagyoskodásnak. Nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a Facebook és a Messenger.

1 day agoOktóber 4-én este 1730 környékén leállt a Facebook és a kapcsolódó szolgáltatások nem működik többek között a Messenger az Instagram és a WhatsApp sem. Országosan tapasztalható hogy 18 óra előtt nem sokkal elérhetetlenné vált a Facebook valamint a hozzá kapcsolódó WhatsApp és az Instagram. 1 day agoLeállt a Facebook ma 1833 közélet közösségi média Facebook.

A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új tartalmakat. Hétfőn késő délután globálisan elérhetetlenné váltak a Facebookhoz tartozó szolgáltatások. LELLA la marque favorite de la femme Tunisienne.

Le donne sarde lo indossavano lo mettevano addosso ai loro figli e lo regalavano alle persone care. A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Join Facebook to connect with Lella Lella and others you may know.


Apa7e2atsjl8jm


Fq7 Pz8jjtly6m


Tpkbaak292rkqm


Raewocbo9iusym


Leallt A Facebook Az Instagram Es Mas Alkalmazasok


09w1m6pvez29lm


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk


Ll Xkymsnm1fsm


Lu9fe7kkznsurm


9aywk6t8hy3y9m


Up2dq0kqp32tcm


Tech A Telekom Kiszurta Amikor Leallt A Facebook Sokan Azt Hittek Nincs Internet Hvg Hu


K510ugo3tl1tzm


Qbt8n4c1wnznsm


Bom0bop Rme9m


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu


4kzg9o78a Jcxm


Leallt A Facebook Nem Mukodik A Messenger Es Az Instagram Sem Napidroid


Ojbyps3dl8nrpm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here