Leállt A Facebook és Az Instagram | Leallt A Facebook Az Instagram Es Mas Alkalmazasok

Lehalt a Facebook az Instagram és a WhatsApp valami komoly technikai hiba lépett fel. Az első hírek szerint a leállást a Lizard Squad hackercsoport támadása okozta.


Total Leallt A Facebook Es Az Instagram Olkt Net

A legfrissebb hírek itt.

Leállt a facebook és az instagram. Az Instagram Megosztás javítása a Facebookon leállt. A támadásért a Lizard Squad nevű hekkercsoport vállalta a felelősséget. Leállt a Facebook és az Instagram.

Több hírügynökség a szolgáltatás leállásáról számolt be magyar idő szerint reggel 7 óra után az Egyesült Államokban szerte Ázsiában az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Ezzel egy időben leállt az Instagram és a Tinder is. Magyar idő szerint reggel nyolc után állt le a Facebook és az Instagram az esetet eleinte egy hackertámadásnak vélték azonban később kiderült hogy belső konfigurációs hiba okozta a fennakadást ami rövid időn belül megszűnt és a szolgáltatások hibátlanul működtek tovább és működnek jelenleg is.

Ezt mindenki észreveszi teljesen leállt a Facebook fontos funkciója. Több helyen is leállt a Facebook és az Instagram. Leállt a Facebook és az Instagram.

Ők eddig főleg arról voltak híresek hogy különböző videojátékos hálózatokat fektettek meg hosszabb-rövidebb időre például. A támadásért a Lizard Squad nevű hekkercsoport vállalta a felelősséget. Amióta a Facebook megvásárolta az Instagramot a vállalat összeköti a kettőt így sokféleképpen támogathatják egymást.

A probléma általános az egész világon jelezték. Valami probléma lépett fel dolgozunk rajta és a. Magyar idő szerint reggel negyed nyolctól 810-ig tartott a kiesés.

A Facebook és a Instagram leállt és őszintén szólva nem lehetek boldogabb. Világszerte mintegy negyven percig szünetelt a Facebook közösségi portál szolgáltatása. Leállt a Facebook és az Instagram.

Az Instagram és a WhatsApp a Facebook tulajdonában van Ami szerkesztőségünket illeti asztali. Ők eddig főleg arról voltak híresek hogy különböző videojátékos hálózatokat fektettek meg hosszabb-rövidebb időre például karácsony környékén az Xboxok és a Playstationök háttérrendszerét is. Magyar idő szerint reggel negyed nyolctól 810-ig tartott a kiesés.

Leállt a Facebook és az Instagram 20150127. Leállt a Facebook az Instagram és a WhatsApp. A Downdetector szerint már szerda délután fél négy óta gyengélkedik a Facebook és a Messenger a fotók.

Nem az ön készülékével vagy internetkapcsolatával van a baj a Downdetector nevű oldalon írják hogy világszerte zavar van. Romániai idő szerint 915 körül kijavították a hibát. A támadásért a Lizard Squad nevű hekkercsoport vállalta a felelősséget.

Ők eddig főleg arról voltak híresek hogy különböző videojátékos hálózatokat fektettek meg hosszabb-rövidebb időre például karácsony környékén az. A közösségi oldalon azt ígérik mihamarabb javítják a hibát. Kedd 0822 wwwhiradohu.

Hírügynökségi jelentések a világ több tájáról a Facebook és az Instagram közösségi szolgáltatások leállásáról számoltak be. Hacsak nem egy szikla alatt élt az utóbbi időben biztos vagyok benne hogy hallott egy olyan apró közösségi média kifejezésről amely az elmúlt évtized során kialakult. Az első jelzések fél egy körül futottak be erről a Verge pedig azt írja hogy a Facebookot és az Instagramot egyáltalán nem lehet elérni a WwhatsApp pedig nem küld és nem fogad üzeneteket ugyanúgy ahogyan a Messenger sem.

Az egyik leghasznosabb módja annak hogy a Facebook és az Instagram kiegészíti egymást az hogy lehetőséget ad a felhasználóknak arra hogy az. See more of 24hu - TechTud on Facebook. Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is frissítve Csütörtök éjjel nagyjából fél órával éjfél előtt hiba ütötte fel a fejét a Facebook-birodalom szolgáltatásaiban.

A képek megjelenítésével és feltöltésével is probléma van de az Instagram sem mûködik rendesen. A Mark Zuckerberghez köthető népszerű közösségi portálok böngészős és mobilos verziókban is egyaránt akadoznak s sokan panaszkodnak arra hogy nem töltenek be a fényképek és rövid videók megosztásán alapuló oldalak. Magyarországon sem volt elérhető a szolgáltatás.

How Fix Instagram Share Facebook Stopped Working. Mindenhol arról írnak leálltak világszerte ezek az oldalak szombaton délután 1 óra körül kezdődtek a hibák. A közösségi háló két talán legfontosabb csomópontja a Facebook és az Instagram is.

Magyarországon sem volt elérhető a szolgáltatás.


Tpkbaak292rkqm


Bom0bop Rme9m


Upg5k9jqeg1c7m


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu


Wjdh55nl3 X86m


5sxrypeirdthgm


Raewocbo9iusym


Radkpjt1hegfom


Leallt A Facebook Az Instagram Es Mas Alkalmazasok


Leallt A Facebook A Messenger Es Az Instagram Is Delhir Portal


Tpkbaak292rkqm


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Kiskegyed


Zuy Aiyjfsfibm


Up2dq0kqp32tcm


9aywk6t8hy3y9m


9cwubih4jqptsm


Leallt A Fel Internet A Facebook Az Instagram Es A Whatsapp Sem Mukodik


Leallt A Facebook Az Instagram A Whatsapp Es A Messenger Sem Mukodik Roviden


Nem Onnel Van A Hiba Vilagszerte Leallt A Facebook A Messenger Az Instagram Es A Whatsapp Is Alfahir

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here